Nu är det ett nytt år, det har varit några dagar (speciellt igår) då det smällt och blixtrat otroligt mycket kring mig och även hos fler av mina kattkompisar. Jag tyckte inte att det var så farligt men det var ändå tryggt att få vara inne – tycker synd om de katter som bor ute och fått vara med om detta smällande.

Jag tänkte berätta lite mer om mig själv, bilden här nedan kanske ni känner igen från en efterlysning som Bill & Bull la ut under hösten? Jag beskrevs som en kelig ung honkatt som var väldigt hungrig och uppehöll sig utanför en familjs hus.

Jag fick mat av den snälla familjen men jag traskade även runt till andra. Bill & Bull fick ett annat samtal från en annan familj som bodde en liten bit ifrån den första som också hade sett mig men de var mest orolig då jag så gärna kröp in under deras och grannarnas bilar – jag var faktiskt även på väg in i en av bilarna flera gånger så de var rädd att jag skulle bli påkörd eller klämd, fast de beskrev mig som en kattunge smiley

Eftersom jag var så närgången till alla bilar i närheten började det bli akut med att ta hand om mig och hitta min ägare så en dag fick jag besök av Bill & Bull.

Men den dagen berättar jag mer om i morgon

Tasskramar från Berit smiley