I helgen har det minsann varit full rulle, nja, kanske inte just för min del men för andra katter och medarbetare.

Bland annat har det fixat och trixas med årets julkort – är ni nyfiken att se det kanske? Våra medlemmar kommer att få en julhälsning inom kort i brevlådan och jag kan nog inte hålla mig från att visa upp årets snygga julkort här inne.

Jag själv har myst hela helgen och sett till att min jourmatte (och husse) haft fullt upp med att klappa och klia mig.

Men en annan sak ska jag berätta, minns ni min snygga kompis Tindra jag visade upp här för någon dag sedan? Idag hade hon minsann finfrämmande i sitt jourhem av en snäll familj som har bokat henne och snart hämtar hem henne! Vilken fin tidig julklapp för Tindra och hennes blivande familj! smileyMåste få visa en dagsfärsk bild på Tinda som nu sitter och längtar tills dess att hon blir hämtad!

Det har även hänt fler saker i helgen men det berättar jag mer om i morgon.

Godnatt och massor av nospussar till er alla //Kurre