Som rubriken säger så gäller det att synas, det har jag både hört från jourmatte och även läst på internet där jag i smyg brukar tassa runt när jourmatte har lämnat sin dator obevakad smiley

Såhär såg jag ut precis när jag kom till mitt jourhem. Jag hade haft en väldans tur sa jourmatte då någon faktiskt såg mig där ute. Jag har varit hemlös men en gång har jag haft ett hem, vet inte varför de inte tog med mig i höstas när de packade ihop i sommarstugan och brummade iväg åt något håll. Men de packade som sagt inte alls så noga då de glömde mig smiley

Nu säger jourmatte att jag ska få synas ÄNNU mera – det gillar jag, jag hoppas det betyder att min nya matte/husse kommer få syn på mig väldans snabbt då jag helst av allt vill få ett eget hem igen men denna gång ska jag allt se till att jag är med i packningen! Nu när jag tassat runt på facebook så ser jag att jag verkligen syns där och det gillar jag!

Kurrnatt från en trött Kurre