Bull sitter och grunnar….det tar lång tid när han grunnar…men sen kommer det ut nånting klokt. För det mesta.

Jag fattar inte, tänker han. (Tur att inte Bill är med, för då skulle han hålla med.)

Såna här små kissar har en mamma. Visst har dom? Bamse hade sin mamma. Han var ju pyttepytteliten!

Alla små katter behöver sin mamma, det har min mamma sagt. Hon heter Bimbo föräxten. Min mamma Bimbo var med mig ända tills jag blev för bråkig..nej jag menar…tills jag klarade mig själv. Ja och Bill också förstås, men det tog längre tid för honom smiley

Bill är en riktig mes han. Det kan jag ju tala om medan jag får prata ifred med er…snart kommer han väl och ska göra sig viktig. En dag när…nä nu tappar jag tråden tror jag, då tar jag upp den igen…SMÅ KATTER SKA HA SIN MAMMA! Min matte säjer att det finns REGLER. En annan brukar inte gilla REGLER smiley men såna regler måste man ju bara tycka om!

Tänk er sån här utan mamma. Näääää…. Det här är Bamse, sa jag det? Han är stor nu. Hjälp vad han blev bråkig, han brukade hoppa på mig när vi var ute i trägårn, jag blev så himla argig, jag ropa på mamma Bimbo TA HAND OM UNGEN!!! Hrmpf sa hon bara, jag har gjort mitt jag.

Ja vad var det jag grunnade på…ja Bamse texempel, hur skulle det ha sett ut om Bimbo hade flyttat när han bara var tre veckor gammal??? Skulle JAG ha tagit hand om honom då?? Ja då var han jättejättegullig, men..men…bäbismaten då? Jag tror inte ens att Bill hade klarat att ge honom mjölk, även om Bill kan PRECIS ALLT.

Jag är hemskt lessen att behöva säja det men det finns människor som tar bort mammor från såna här små pyren. Jag måste ligga uppåner när jag säjer det, för det är så jobbigt…kanske det inte är sant när jag vänder mig rätt igen!? Allting känns uppåner när jag tänker på det.

Nää jag blir så ledsen. Vart är Bill? Ute och ränner som vanligt! Jag tycker att han ska komma och vara lite snäll mot mig nu. Han FÅR vara mallig bara han kommer.