NA’VI ÄR HEMMA IGEN !! smiley

Denna honkatt har inte kommit hem som vanligt och ägarna är oroliga! Na’vi heter hon och är adopterad från oss där vi kallade henne för Cola. Såhär skriver hennes matte och husse:Igår(tis 15/5) släppte vi ut henne kl 09:00 och hon kom inte in under dagen eller på kvällen som hon brukar göra.Blev då orolig och gick ut för att leta efter henne men hittade inget. Hon har inte heller dykt upp under onsdag (16/5).Hon har aldrig varit borta mer än några timmar förut därför reagerar jag.Na’vi är hel svart och ganska liten, ca 3 kg.Hon är kastrerad och id-märkt (Men har inte skickat in id-nr till Sevak än, tyvärr har det glömts bort.)Hon hade ett rosa halsband, med ett hjärta på när hon försvann. På halsbandet sitter även en “prinsesskrona”. På hjärtat står mitt telefon nr. Hon försvann från Skensta, Norrala. Under dagen den 15/5.