Nu har Bill & Bull haft öppet hus två söndagar i rad. Succé! Vi hade bullat upp med hembakat (Ellinor), juleljus och loppis. Båda dagarna kom en jämn ström med folk så katterna hos Bill & Bull fick verkligen trevligt sällskap hela dagarna.

Ellinor är en hejare på att baka, mmmm…här ser man morotskakan. Sen var det saffransbullar, sockerkaka och kokoskakor må ni tro. Synd om er som inte kom…smileymen det blir fler chanser! Varje söndag kl 11-17 har vi öppet (utom juldagen och nyårsdagen).

Jaja, vi katter tyckte kanske att det var lite stimmigt, men man kan ju vila lite mellan varven….Missan ligger och slöar lite…

Det var fler som blev trötta….Maja med lite riv på nosen…

Tomten sa: köp goda kakor och karameller!

Marie poserade villigt bredvid leksakerna. Snygg kisse är jag, tänkte hon.

Bill & Bull har en egen ängel….

Fler bilder kommer. Hejdå! smiley