Nu var det ett tag sedan jag bloggade, har haft så mycket roligt för mig så jag har inte haft tid att skriva men nu hoppas jag att jag kommer skärpa mig och blogga resten av månaden!

Under tiden har jag hittat en annan katthemskatt som bloggar, det är katten Madeleine som bloggar hos Södertälje Katthem, hon jamar om mycket roliga och viktiga saker så följ hennes blogg. Det roligaste är att hon nu äntligen har fått en egen matte!! Så snart flyttar hon till sitt egna hem smiley

Varför jag skriver om Madeleine är bland annat för att hon har en liten rolig egenskap – hon klättrar på nätdörren, precis som två av mina kompisar på katthemmet.
Zingo & Trocadero är två bustroll som gillar att klättra på dörrarna, speciellt när de tycker att man pratar för mycket med andra katter, då använder de detta trix för att synas lite extra. Jag har bildbevis så ni ska få se hur roliga de ser ut!!

Här är det Zingo som klättrar medan Trocadero sitter på golvet och spanar. Visst har Zingo en stilig mage? För att bara vara 6månader gamla så är de verkligen tuffa dessa brudar smiley Här kommer en bild till som blev lite rolig


Nu är det dags att natta, jag hoppas vi hörs snart igen!