Mjau!

Jag heter Cayenne, det är en krydda har jag hört. Hela min familj har kryddiga namn dock är jag inte säker på varför men jag tror det är för att min mamma heter Pepper vilket är engelska för peppar. Så för mig föll det ganska naturligt att vi ungar också fick kryddiga namn. Jag är Cayenne som sagt, sedan finns det en Bell(pepper) som betyder paprika, en Piri-Piri och en Chili. Vi är livliga små krabater.

Ronja jamade till mig tidigare idag och sa att jag skulle få tassa runt här inne på bloggen, jag visste inte alls vad jag förväntas göra här inne men Ronja sa att man måste visa upp sig, med bilder men även berätta mer om sig själv. Ronja är en jättesnäll katt men ska jag vara helt ärlig så tycker jag hon är lite självupptagen för hon pratade mest bara om sig själv idag.

Så ikväll börjar jag lite smått med att visa upp mig på bild och så slänger jag ut frågan om vad ni vill jag ska skriva om för just nu har jag ingen aning om vad jag ska tassa fram för historier.