Vår förening har förlorat en uppskattad medlem och kamrat. Annelie Wikström har varit sekreterare i Bill & Bulls styrelse. Hon deltog med liv och lust i föreningsarbetet och var djupt engagerad i föreningens främsta uppgift – att hjälpa hemlösa katter till ett bra liv.

I augusti 2010 var Annelie med oss andra och tittade på huset i Östanbo. Det var en solig och varm dag och vi alla var glada när vi pratade om dom möjligheter som huset erbjöd – det kunde bli ett bra katthem!

Annelie gick upp och inspekterade brandtrappan. Kanske en kommande karantäningång…?

När vi äntligen fick skriva ett hyreskontrakt våren 2011 hade Annelie redan varit sjuk en tid. Hon fick tyvärr aldrig besöka huset igen men hon följde vad som hände på annat sätt och hon gladdes med oss andra över att vi skulle kunna starta vårt efterlängtade katthem.

Annelie somnade in den 19 september. Vi har saknat henne i arbetet och vi har saknat hennes ljusa smittande skratt. Hon var en riktigt god kamrat och vi kommer alltid att minnas henne som den vän hon var. Vila i frid Annelie, med många fina och välmående katter omkring dig!