Just nu ligger Miss Lucky och sover och jourmatten har en lugn stund…Miss Lucky är en bäbis och det betyder mat o kiss o bajs dygnet runt. Och skrik. Och att bäras omkring.

Att vara ensam är ingen höjdare, tycker Miss Lucky. Den enda som duger förutom jourmatten är kompisen Loranga. Här sitter dom under den varma lampan, där brukar dom sova ibland.

Loranga är en LITEN katt, kanske 20 veckor gammal – då förstår ni hur LITEN Miss Lucky ärsmiley

Det var en elev vid Staffangymnasiet som hittade lillkatten. Hon hörde kattungeskrik – ja Miss Lucky kan verkligen skrika högtsmiley – och i ett buskage på skolområdet satt hon. Ingen annan katt i närheten. Eleven Hanna och hennes kille körde ut till Bill & Bulls katthem i Östanbo. Miss Lucky fick genast åka till ett jourhem och där fick hon mjölkersättning. Hungrig var hon…

Sen har det varit lite jobbigt för Miss Lucky (döpt av Hanna), hon har haft ont i magen i flera dagar men nu har det blivit bättre. Hon äter allra mest lälla (= välling = kattmjölksersättning) och så pyttelite kattungemat. Hon är hungrig för det mesta.

I övrigt är Miss Lucky en väldigt pigg och intelligent katt tycker jourmatten. Hon har till exempel rymt ut på bron en gång. Hon vet hur hon ska få mat (SKRIIIIK och KLÄTTER KLÄTTER UPPFÖR BYXBEN smiley).

Nu har Bill & Bull fått veta att Miss Luckys mamma och syskon (tre grå och en svart sägs det) finns på området kring skolan. Bill & Bull har polisanmält att Miss Lucky kommit in och har kontakt med människor som sett kattfamiljen. Det är ju inte meningen att små katter och okastrerade kattmammor ska gå ute i det fria utan ägare!