Hej Hej!

Det är jag som är Ronja, jag fick igår höra att jag av alla katterna ska få äran att vara Månadens Misse och dessutom få tassa runt här på bloggen så ofta jag vill! Jättekul tycker jag.

Jag gillar faktiskt uppmärksamhet, fast det får inte bli för mycket så jag hoppas att alla människor där ute på internät inte läser detta samtidigt, då blir jag blyg. Förra Månadens Misse, Sigrid, hon talade om att vi skulle ta för oss mer, våga mera och inte vara så tillbakadragna. Det var tur att hon berättade det för oss för nu är både jag och nästan alla katterna ute i katthuset mera framåt och både visar oss och leker med besökarna och betjänterna våra.

Men när jag tänker efter så är jag lite sur på Sigrid, för nu är det inte bara jag som syns utan ännu flera. Därför blir det svårare och svårare för mig att göra bra ifrån mig så att någon vill ta med mig hem.

I början så var jag inte så van med hur man pratar med er människor, jag gillar att kela men jag kelade för hårt sa de, jag gillar ju att ge kärlek, mycket kärlek fast människorna tyckte det blev för mycket när jag naffsade och stångades, en av betjänterna fick en liten fläskläpp när jag försökte visa hur mycket jag tycker om henne så jag har fått lugna mig lite på den delen.


Jag ska försöka att inte tassa runt för mycket på blocken varje dag, utan att säga något lite då och då så ni inte behöver läsa en hel roman varje gång, även om jag tycker om att prata och umgås så kan det bli för mycket av den varan har jag hört.

Så nu tackar jag för ikväll!

Godnattjam