Helloj!
Det är jag som är Velvet, jag bor också ute i katthuset med bland annat Garbo som bloggade senast. Jag tänkte mest bara berätta att jag idag är kändis! Jag finns med på helahalsingland.se och det sägs även att jag (eller mina kompisar från huset) kommer att synas i papperstidningen i morgon smiley

Det var verkligen spännande idag då det kom en ny människa med sån där svart sak de har framför ansiktet som knäpper och låter, hon som brukar vara där på kvällarna med samma manick var också med men hon satte sig på golvet och pratade med oss.

Vi gjorde faktiskt ett litet bus, ni minns väl att Lakritstrollet är fenomenal på att busa? Jo, så här gick det till:

Vi hörde att de sa att “i detta rummet är katterna lite rädda så det är inte helt säkert att man får syn på någon.” När de kom in i rummet så hoppade jag direkt upp på bordet. När de satte sig på golvet så gick Lakritstrollet och Morsan i samlad trupp fram och gosade och pratade som de aldrig gjort förr – gissa om de två människorna såg förvånad ut, speciellt hon som brukar vara här med oss, hon bara gapade!

Det blev visst mycket bra bilder på oss katter dock är inte texten så positiv då det är någon som tror att vår förening åker runt och plockar ihop alla katter de ser, även de som inte är hemlösa smiley Det är lite tokigt för jag och mina kamrater hör ofta hur de på mötena brukar prata om hur det ska lösa sig med plats åt alla hemlösa som vill in, jag och mina vänner hade tur som fick plats och här trivs vi jättebra.

Som Garbo skrev om så har vi börjat göra som Sigrid sa, att vi syns mera, för innerst inne vill jag gärna snart komma till ett eget hem. Vi har tränat i smyg och det var precis det vi visade upp idag när vi fick finbesök smiley

Här kan ni läsa tidningsartikeln, håll även utkik i papperstidningen i morgon, jag tyckte att den där fotografen jamade om att det kommer stå mera där:
http://helahalsingland.se/soderhamn/sandarne/1.3808849-katthem-anklagas-for-att-stjala-katter