Lilla vackra Adolf fick åka in till veterinären i torsdags. Hans jourmatte och husse hade upptäckt en knöl på magen. I torsdags på förmiddagen var det så illa så att knölen hade spruckit.

Vi fick in Adolf till huset där kattansvarige tittade på honom och det såg inte kul ut. Knölen hade som sagt spruckit och det luktade rent ut sagt skit. Det blev att ringa runt till de olika veterinärerna i Söderhamn och tillslut fick vi tid att komma direkt hos Huddikkliniken på E-center.

Väl där fick vi lämna honom så de senare kunde ge honom lugnande och söva (?) honom så de fick rengöra knölen och öppna upp. Adolf hämtades sedan av jourhusse och matte. Han hade då fått dräneringsslang vid bölden och var lite groggy. Nu får han medicin och är snart samma spralliga och busige Adolf.

Veterinären kunde inte säga exakt vad som orsakat denna knöl men det kan bero på att han fått ett bett. Adolf har nyligen börjat få gått ut så han kanske har bråkat med någon av katterna i grannskapet.

Dock gick detta veterinärbesök med medicin på runt 2000kr. Känner ni att ni vill hjälpa till med Adolf veterinärräkning kan ni sätta in en valfri summa på vårt bankgiro
640-0881 Märk då betalningen med “Adolf” så vi vet att gåvan ska gå till honom.

smileysmileysmileysmiley