Fredagen den 18 mars undertecknades det efterlängtade hyreskontraktet på vårt katthus – Östanbovägen 28 A vid Östanboskolan.

Det har varit en lång och ibland tålamodsprövande väg att vandra – men när vi nu får tillgång till huset och kan börja planera för verksamheten så tycker vi alla att det var värt mödan! smiley

Vi fick genast nycklar i handen och några från styrelsen gick dagen efter kontraktsskrivningen igenom alla utrymmen i huset för att se vad som behöver åtgärdas. Söderhamns kommun, som är vår hyresvärd, kommer att laga trasiga fönster och annat som självklart ska fungera när vi nu hyr huset.

Nu kommer en period av intensivt arbete med att få både hus och verksamhet att fungera som vi tänkt oss. Det känns mycket bra att äntligen få möjlighet att förverkliga våra planer. Och vi har till och med årstiden med oss – ljuset och värmen har kommit efter det sista (?) hemska snöovädret för säsongen – den 18 mars.

Styrelsen återkommer nu vartefter med rapporter om hur arbetet med huset framskrider. Bill & Bull är glada och hälsar till alla kattvänner! smiley