Inne på vår facebookprofil har vi under en veckas tid kämpat med att försöka rädda hankatten Sune. Han har en tragisk historia bakom sig då hans matte blivit så pass dålig så hon skulle troligtvis inte komma tillbaka från sjukhuset. Sune skulle avlivas då det inte fanns någon i familjen som kunde ha hand om honom.

Sune var bara runt 5år, kastrerad, idmärkt och fullt vaccinerad – inte skulle han få behöva somna in för att ingen kunde ha hand om honom? Vi la ut linor på facebook och hoppades att på så sätt hitta ett nytt hem till honom. Det lyckades med att skjuta upp avlivningen så att Sune skulle få en bättre chans att hitta nytt boende.

Först verkade det som att han skulle få komma till ett hem inte långt ifrån Arbrå där han bor, dock drog sig den personen ur i sista sekund. Eftersom vi har fullt i våra jourhem så kunde vi inte ta emot honom direkt, tack vare våra underbara vänner på facebook så har det i dagarna ramlat in flera lösningar för denna misse, även transporthjälp från Arbrå till Söderhamn har lyckats lösas.

Så idag när vi ringde och skulle försöka samordna det hela så får vi ett mycket glädjande besked! Sune får stanna kvar hos paret som haft hand om honom då de inte vill skiljas från denne underbare herre. Hurra! smiley

Glädjen är stor då Sune har fått ett permanent hem och inte behöver oroa sig för att behöva flytta en gång, det räcker väl med sorgen över att han mist sin matte.

Lycka till i ditt hem nu Sune! Och tack alla ni som hjälpt till att kämpa för ett nytt hem för honom, tack ni som delat, tipsat och erbjudit honom en jourhemsplats smiley

Vi älskar lyckliga slut!